HR-V

De HR-V werd ontworpen om zich op uw leven af te stemmen. Een combinatie van comfort en stijl met een zeer efficiënt brandstofverbruik.

Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien te worden. Hij combineert comfort en stijl met ruimte en flexibiliteit en past zich volledig aan uw levensstijl aan.
Stoer en beeldschoon; de HR-V is een SUV in coupé-stijl met alle knappe looks van zijn grotere broer. Hoewel hij een robuuste verschijning is met zijn opvallende bumpers en de stoere grille aan de voorkant, zorgen de sportieve, vloeiende rondingen en de verzonken achterdeurgrepen voor een coupéachtig voorkomen. De HR-V ziet er niet alleen goed uit. Al zijn verfijningen zijn ook ontworpen met een specifiek doel. Zo maken de onderscheidende afgeronde lijnen de auto aerodynamischer, beter bestuurbaar en zuiniger.
De nieuwe HR-V biedt de keuze uit twee pittige motoren: een 130 pk 1,5-liter benzinemotor of een extra zuinige 120 pk 1,6-liter dieselmotor – waarmee u tot 25 kilometer per liter kunt rijden. En dankzij Honda’s Earth Dreams Technology, de start-stopfunctie en de Honda ECON-functie heeft u heel veel extra kilometers voor uw geld. De HR-V heeft voorwielaandrijving en is verkrijgbaar met een nieuw ontwikkelde 6-versnellingsbak of met een automatische CVT (Continuously Variable Transmission). Samengevat is dit in zijn categorie een van de auto’s met de laagste verbruikskosten.Bekijk de HR-V op www.honda.nl.