Honda CR-V

De CR-V is het resultaat van ervaring – die van u en die van ons. Tijdens het ontwikkelingsproces hebben onze ontwerpers elk onderdeel – groot en klein – steeds weer overdacht, verbeterd en geperfectioneerd. Steeds met de overtuiging dat elke verandering voor een nog betere harmonie zorgde. Het resultaat: veel ruimte, geavanceerde technologieën, ongeëvenaarde veelzijdigheid en een zo efficiënt mogelijk brandstofverbruik. En met een rijgevoel dat meer dan ooit lijkt op dat van een normale personenauto. De CR-V geeft u alle vrijheid. Waar u ook naartoe gaat.

De CR-V Hybrid
Maak kennis met de Hybrid
Weer een mijlpaal voor de Honda CR-V.
De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.
Maak hem helemaal van u.
Er zijn vele mogelijkheden om de CR-V Hybrid nog meer 'de uwe' te maken. Kies uit een verscheidenheid aan losse items of kies een speciaal samengesteld accessoirepakket. Zo kunt u uw auto accenten geven die hem echt 'de uwe' maken.
Voor meer informatie: www.honda.nl
Ruimte

De CR-V biedt niet alleen plaats en bewegingsvrijheid aan de inzittenden, maar biedt flexibele en verfijnde ruimte door de hele auto heen.
Comfort

Een luxueus interieur dat niets te wensen overlaat.
Efficiƫntie

Innovatieve technologieën maken een royale vermogensafgifte en een uitstekend brandstofverbruik mogelijk.
Veiligheid

Vele intelligente veiligheidssystemen in de CR-V beschermen u en uw passagiers.